Kontakt

Her kan du finde min blog:
www.lykke-bojko.com

Send mig en mail:
Louise@lykke-bojko.com

Ring til mig:
Aussie mobil: +61 459 345 054
DK mobil: +45 42 999 555 
(DK nr. virker kun når vi er i DK)

4 kommentarer:

 1. Hej Louse, jeg har prøvet at kontakte dig ang. Tipi teltet:-) Synes det er rigtig fint! Er det mål du evt. Dele ud af?

  Kh Elisabeth Toft

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Elisabeth
   Har sendt dig en mail, hvis du ikke har modtaget den. Så gi mig lige besked. Der har været nogen problemer med min mail.

   Mange hilsner
   Louise

   Slet
 2. Hej Louise

  Jeg landede lidt tilfældigt her på din blog via en venindes blog, som havde dit fine tipitelt med i sin blog. Jeg blev fanget af dine oplevelsesbeskrivelser om livet som expat-wife. Min mand, datter (2,5 år) og jeg har lige taget den store beslutning at flytte fra lille trygge DK (Århus) til Amsterdam. Min mand har fået tilbudt et rigtig dejligt job i Bestseller, som var rigtig svært at sige nej tak til. Selvom Amsterdam er forholdsvis tæt på DK, er det med mange sommerfugle i maven og mange forventninger at vi nu går og planlægger flytningen. Det har hjulpet at læse dine blogindlæg, som jeg synes giver et godt indtryk af både de dårlige ting og de gode fordele ved at flytte til udlandet. Mine tanker går oftest på vores lille datter...om hun nu kan klare den store omvæltning? Hvis det bare var min mand og jeg, der skulle afsted havde jeg ikke nogen kvaler om at tage ud i verden, men nu har vi jo ansvaret for det dyrebareste i vores liv, og jeg håber hun vil kunne falde godt til i en ny hollands børnehave og at mormor og morfar nu for det meste kun kan ses på Skype.

  Synes din blog er meget inspirerende, og går nu også igang med tipi-teltet (i pigefarver):)

  Har du nogle gode råd til en upcoming expat-wife?

  Mange hilsner
  Sara Simonsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sara
   Tusind tak for dine søde ord.
   Ja, det er en stor udfording og en kæmpe mundfuld at flytte ud af trykke Dk. At forlade alt hvad man kender og give hele sin sikkerhed og tryghed op.
   Jeg elsker mit liv som expat, men som du sikkert også kan læse er der mange udfordringer i det.
   Jerer datter skal nok klare den, børn har en eller anden forunderlig måde at klare det på. Det bliver hårdt og der er vil være mange dage i starten hvor du tænker hvorfor sagde jeg nogensinde ja tak til det her liv, men når du kommer over på den anden side vil du se hvor meget det vil give dig og din familie.
   Hver eneste dag sætter jeg pris på hvor meget tid jeg har sammen med mine børn, at de ikke kommer til at vokse op i en travl og stresset hverdag, hvor pligter har en tendens til at overtage og jeg får lov at nyde og opleve alle de små som store ting. Ser dem udvikle sig og det ikke bare er noget der får lov at pacere i farten.
   Et godt råd vil nok være at det tager tid at falde på plads i et nyt land. At finde ud af hvilken mælk i godt kan lide, hvor kan jeg købe brød jeg synes er mørkt nok, hvor ligger posthuset, hvordan betaler jeg mine regninger, hvor kan jeg få et tlf nr., hvor skal vi bo, hvordan er lejereglerne, hvordan fungere Day care og skole, er der nogen dansk grupper med børn osv. osv.. Der er mange ting, fra de helt små til de helt store og til det hele føles som en hverdag og en rutine og ikke bliver en kæmpe process som dræner og gør en træt, går der ca. 1 år.
   Jeg ved det lyder voldsomt, men de første 6 måneder går med at finde ud af hvor og hvordan tingene fungere og de næste 6 måneder går med at lære at de her ting er jeres nye hverdag og det er dem der skal blive en rutine.
   Så lad være at panikke og gi op det første år. Sig til dig selv at det er okay at du er så træt og følesmæssigt ikke har noget overskud til særlig meget andet end kun lige jer tre.
   Når man kommer overpå den anden side af det første år, kommer den der lettelse følelse lige pludselig og i vil kunne se hvor godt det hele er og hvormeget i har gjort for jeres familie og hvor meget jeres lille datter sikkert nyder at få lov til at være sammen med jer og hun får lov at være i centrum og ikke skal stresses på og ikke skal være i børnehave fuld tid.
   En ting jeg har gjort for venner og familie i DK og rundt om i verden, er at lave en familie blog. Den er lukket og det er kun dem der får adgang til den, der kanl følge den. Der skiver jeg mere private ting og ligger mange billeder du af vores liv og hverdag. Du kan lave den på blogger. Ved at familien sætter stor pris på det :)
   Kontakt mig endelig hvis du har flere spørgsmål eller du bare har brug for at læsse af i starten. Jeg bruger rigtig meget de veninder jeg har rundt omkring i verden, der er en anden forståelse. Mange af dem der ikke har prøvet at flytte ud tror ofte at vores hverdag er meget nem og overskuds agtig. Det er et rigtig godt liv, der kan jeg ikke sige andet, men der er også rigtig mange udfordringer, specielt følelsesmæssigt.
   Mange hilsner
   Louise

   Slet