lørdag den 8. marts 2014

Hygge weekend

Idag har drengene og jeg hygge dag. Vi skal absolut ingenting, bare være herhjemme og tulle rundt og hygge os.
Vi har sendt Far ud og spille golf. Han tog afsted kl. 7 i morges og regner først med at han vender næsen retur hjemad efter kl. 16.
Mine drenge har jo altid lang weekend. De er ikke i day care mandag og fredag, så for at de ikke kommer til at kede sig skal vi selvfølgelig ud og opleve et eller andet. Igår var vi i Zoo med nogle venner og det var super hyggeligt. Drenge blev godt trætte og sov en meget lang lur da vi kom hjem. Varmen tog nok også lidt på dem. Igår havde vi ca. 40 grader og idag tror jeg vi skal være heldige hvis den sniger sig over de 28. Det er den første kolde dag i lang tid, man kan virkelig mærke at vi er trådt ind i efteråret. 
Idag hygger vi, laver puslespil, tegner og leger i haven.
Vi købte et nyt stort puslespil med verdenskort forleden. Elliot går meget op i hvor han bor og hvor vores venner og familie befinder sig henne i verden. 
Det kan dog være en smule forvirrende med hvor man bor, hvor man er født og hvor man kommer fra ikke er de samme lande. Sommertider tror folk at det er noget han finder på når han begynder at fortælle det. Da vi var på Bali blev han så træt af at blive spurgt om hvor han var fra, at han bare begyndte med at fortælle alle indoneser han mødte på sin vej, på sit dejlige danglish sprog: Jeg er born in Dubai, kommer from Denmark and live in Perth. Så kan man da ikke andet end at trække på smilebåndet når en lille dreng på 3 år sidder og fortæller det, som om det er det mest naturlige i hele verden. 
1 kommentar:

  1. Altsåååå, lækre drenge og fedt puslespil. Sørger du lige for at have en ekstra kuffert med til Bali? Bestillingslisten er snart lang ��

    SvarSlet